lørdag den 17. januar 2015

Hasselnødder til jul?

Det er jo faktisk gået helt fantastisk godt med vores sankede hasselnødder. Efter de blev tørret over radiatoren kom de i et patentglas, og siden da har de stået på vores køkkenbord og pyntet. Nødderne er stadig store, sprøde og velsmagende her d. 17 januar, 4½ måned efter de blev plukket. Det vil jeg kalde en succes.


Undskyld!

Den 6. januar var en fantastisk dag. Det var nemlig den dag, jeg havde min afsluttende eksamen på medicinstudiet, og siden da har jeg kunnet kalde mig læge. Forud for denne dag er der dog gået flere måneder med eksamenslæsning og stress, hvilket er den altoverskyggende grund til at denne blog er blevet alvorligt forsømt. Det har jeg dog i sinde at rette op på fra nu af.

Der kommer til at ske mange spændende ting de næste par måneder. Vi har nemlig lejet et hus i nærheden af Herning. Et rigtigt hus med en have. Dog en meget lille have, da det er et rækkehus, men det betyder blot, at jeg kan fortsætte med at berette om, hvad man kan udrette i selvforsyningens ånd på meget lidt plads. Jeg glæder mig!